خبرگزاری کار ایران

جایزه کتاب سال الوند برگزیدگانش را معرفی کرد/انجمن علمی نقد ادبی ایران برگزیده خود را معرفی کرد

asdasd
کد خبر : ۱۰۶۳۶۲۸

دبیر سومین دوره جایزه کتاب سال الوند گفت: سومین دوره جایزه کتاب سال از طریق رسانه‌ها برگزیدگان خود را معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سومین دوره جایزه کتاب سال از طریق رسانه‌ها برگزیدگان خود را معرفی کرد. 

حسن گوهرپور (دبیر سومین دوره جایزه کتاب سال الوند) طی گفتگو با ایلنا دراین‌باره گفت: امسال امکان برگزاری مراسم برای آیین پایانی را نداشتیم و برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از مسیر رسانه‌ها برگزیدگان را معرفی کردیم. 

گوهرپور ادامه داد: سومین دوره جایزه الوند سه بخش دارد؛ «کتاب سال الوند»، جایزه «انجمن علمی نقد ادبی ایران» و جایزه «بخش استانی» (که مربوط به شاعران استان همدان است). در هر کدام از این بخش‌ها یک تندیس به برگزیده اهدا می‌شود. 

جایزه کتاب سال الوند برگزیدگانش را معرفی کرد/انجمن علمی نقد ادبی ایران برگزیده خود را معرفی کرد

وی ضمن تشکر از انجمن علمی نقد ادبی ایران که در این دوره هم در برگزاری جایزه مشارکت داشت گفت: در این دوره از جایزه هم انجمن علمی نقد ادبی حضور داشت و به صورت جداگانه برگزیده خود را معرفی کرد. 

برگزیده در بخش کتاب سال الوند: 

به گزارش دبیرخانه جایزه کتاب سال الوند؛ از میان نامزدهای این دوره به ترتیب حروف الفبا که عبارت بودند از: «از هر از گاه» مظاهر شهامت، «از چه رنگی به تن؟» ابوالفضل پاشا، «اینجا نیروی جاذبه کمتر است» رزا جمالی، «پاهای خواب رفته مترسک» مهدی عدالتی، «ترانه‌های گمشده در کوچه‌های باد» محمود معتقدی، «جنون دارد این دوچرخه» ایرج ضیایی، «چرخ‌زدن با دلتنگی» محمدباقر کلاهی اهری، «دیوارها آوار به دنیا می‌آیند» صابر سعدی‌پور، «سوسن» فاطمه سالاروند، «عاشقانه‌های رنوی پیر قرمز» حمیدرضا شکارسری، «غم‌آغوشی» ترانه جامه‌بزرگی، «قی‌چی» از شهرام پوررستم، «مین‌ها همیشه سر به زیرند» جمال بیگ. 

در این بخش ضمن تقدیر از کتاب «ترانه‌های گمشده در کوچه‌های باد» محمود معتقدی؛ تندیس و لوح تقدیر این دوره به ایرج ضیایی با مجموعه شعر «جنون دارد این دوچرخه» اهداء می‌شود. 

برگزیده در بخش «انجمن علمی نقد ادبی ایران» 

از میان تمام آثار بررسی شده توسط داوران انجمن، تندیس و لوح تقدیر این بخش به کتاب «سوسن» از فاطمه سالاروند تعلق می‌گیرد. 

برگزیدگان در بخش استانی ویژه شاعران استان همدان

در این بخش و از میان آثار ارسالی به دبیرخانه جایزه، یک تندیس و دو لوح سپاس به ۳ شاعر استان همدان تقدیم می‌شود. 

با سپاس ویژه از مهدی طراوتی‌توانا و مریم فعله‌گری و تقدیم لوح تقدیر، تندیس جایزه به شادی صالحی تعلق می‌گیرد.

در این بخش محمدسینا برنده هم به عنوان «شاعر امید» معرفی شد. 

داوران این دوره در هر سه بخش عبارت بودند از: دکتر قربان ولیئی (شاعر و عضو هئیت علمی دانشگاه زنجان)، دکتر سیدمهدی طباطبایی (شاعر و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر سیدعلی قاسم‌زاده (منتقد و عضو هیئت‌مدیره انجمن و عضو هیئت علمی دانشگاه امام خمینی (ره)، دکتر ابراهیم خدایار (رئیس انجمن علمی نقد ادبی ایران، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس)؛ علیرضا بهرامی، محمد صارمی‌شهاب، حجت یحیوی و حسن گوهرپور. 

لازم به ذکر است در دوره نخست فرزاد آبادی برای مجموعه شعر «گفت و گو با تاریکی» جایزه کتاب سال الوند را دریافت کرد، همچنین تندیس جایزه به انتخاب انجمن علمی نقد ادبی به شاعر افغانستانی، سیدرضا محمدی، با مجموعه شعر «روح اندوهگین ۱ شاعر» تعلق گرفت. 

در دوره ۲ جایزه هم فرامرز ۳دهی با مجموعه شعر «فنجان شکسته در پاییز فروپاشی» در بخش «کتاب سال شعر الوند» و دکتر محمدرضا ترکی با مجموعه شعر «سال‌های بی‌ترانگی» در بخش «جایزه ویژه انجمن علمی نقد ادبی ایران» معرفی شدند از حسنا محمدزاده با کتاب «پری روز» نیز در این بخش تقدیر شد. 

در دومین دوره، ۱ بخش به جایزه اضافه شده بود که بخش شاعران استان همدان بود. در نخستین دوره از این بخش، محسن جعفری از ملایر تندیس جایزه را دریافت کرد و از کمال امرایی از همدان و لیلا اوحدی از ملایر تقدیر شد. همچنین از حدیثه یاری به عنوان کم سن‌ترین شرکت کننده جایزه به عنوان «شاعر امید» تقدیر شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز