خبرگزاری کار ایران

تفاهمنامه احداث خط لوله انتقال فراورده به شرق کشور امضا شد

asdasd
کد خبر : ۱۱۸۲۸۷۹

مدیر عامل بانک ملت اظهار داشت: از جمله پروژه هایی که توسط بانک ملت تامین مالی شده، ستاره خلیج فارس با فاینانس ۱.۴ میلیارد یورو، سازند اراک، پالایش نفت تهران، پالایشگاه بندعباس، پالایشگاه تبریز، پالایشگاه آبادان و لاوان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا دولت آبادی در مراسم امضای تفاهم‌نامه احداث خط لوله راهبردی انتقال فراورده‌های نفتی شرق کشور بین شرکت پالایش و پخش و بانک ملت که با حضور جواد اوجی وزیر نفت، احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به نقش پررنگ نفت و انرژی در اقتصاد کشور، نظام بانکی توجه خاصی به این بخش در راستای اعطای ال سی، ضمانتنامه، تضمین داشته و در این بین بانک ملت بزرگ‌ترین نقش را در ابرپروژه های نفت، گاز و پتروشیمی داشته و ده‌ها پروژه را تامین مالی کرده کرده که در توسعه اقتصاد کشور تاثیر داشته است.

وی افزود: از جمله پروژه هایی که توسط بانک ملت تامین مالی شده، ستاره خلیج فارس با فاینانس ۱.۴ میلیارد یورو، سازند اراک، پالایش نفت تهران، پالایشگاه بندعباس، پالایشگاه تبریز، پالایشگاه آبادان و لاوان است.

مدیر عامل بانک ملت رقم مراودات مالی نفت و بانک ملت را ۱۸ میلیارد یورو اعلام کرد.

وی همچنین رقم تامین اعتبار پروژه امروز را 300 میلیون یورو معادل 90 هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

تفاهم‌نامه خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی مسیر رفسنجان، بیرجند، تربت حیدریه، مشهد بین شرکت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و بانک ملت امضا شد.

 این تفاهم‌نامه برای احداث خط لوله راهبردی انتقال فرآورده‌های نفتی کشور از رفسنجان تا مشهد مقدس با عنوان خط لوله تابش (تأمین انرژی بازار شرق) با حضور جواد اوجی وزیر نفت، سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش و رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت، ‌صبح امروز (۲۵ دی‌ماه) بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و بانک ملت امضا شد.

با احداث خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی از رفسنجان تا مشهد مقدس، اهدافی چون تأمین پایدار سوخت مورد نیاز شرق و شمال شرق کشور (استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی)، کوتاه شدن مسیر انتقال فرآورده، کاهش مصرف سوخت و کاهش هزینه‌های حمل، تسهیل صادرات فرآورده به کشورهای همجوار، استفاده از خط لوله به‌عنوان جایگزین حمل و نقل جاده‌ای و ایجاد کریدور انتقال شمال-شمال شرق و جنوب- شمال شرق محقق می‌شود.

براساس این گزارش، ظرفیت انتقال فرآورده‌های نفتی در این خط لوله ۱۵۰ هزار بشکه در روز است و مسیر احداث خط لوله از رفسنجان تا مشهد مقدس نیز از سه استان کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی به طول ۹۴۸ کیلومتر عبور خواهد کرد.

شایان ذکر است که در احجام کار این طرح، احداث دو تلمبه خانه و سه پایانه نیز تعریف شده و برآورد اولیه سرمایه‌گذاری در این طرح، ۳۷۲ میلیون یوروست.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز