خبرگزاری کار ایران

رضازاده:

تشریح عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹

asdasd
کد خبر : ۱۰۶۰۲۴۹

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹ را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجید رضازاده با اشاره به عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹ گفت: یکی از دستاوردهای سازمان بهزیستی در سال ۹۹ ساماندهی امور مربوط به دانشجویان تحت پوشش سازمان بود؛ افرادی که معلول هستند و یا به دلایل دیگری تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند از جمله فرزندانی که تحت سرپرستی سازمان هستند و یا زنان سرپرست خانوار و فرزندان معلول که دانشجو هستند امور مربوط به دانشجویی‌شان ساماندهی شد. 

وی ادامه داد: یکی از بهترین راهکارهای توانمندسازی افراد و خروج از چرخه ناتوانی و رساندن به سطح دسترسی و توانمندی مناسب این است که سطح سواد این عزیزان بالا بیاید و از این طریق بتوانند به مناصب و شغل‌های مختلف دسترسی‌ داشته باشند لذا موضوع، موضوع مهمی بوده است که سازمان بهزیستی سالهاست به آن پرداخته است. 

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه طی سال گذشته این موضوع به صورت مطلوب ساماندهی شد، خاطرنشان کرد: به این ترتیب که با جلسات مختلفی که با دانشگاه آزاد داشتیم توانستیم بدهی‌مان را پرداخت کنیم و بخش قابل توجهی مسائل و مشکلات حل شد. البته برای اینکه بتوانیم پرداختی‌های مناسبی داشته باشیم و امور دانشجویان را سر و سامان دهیم نیاز بود سامانه‌ای داشته باشیم و با دقت و کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر بتوانیم امور دانشجویان‌مان را انجام دهیم، سامانه دانشجویی را راه‌اندازی کردیم. 

رضازاده ادامه داد: همکاران در معاونت فناوری این کار را انجام دادند به این ترتیب که هر دانشجویی باید وارد سامانه می‌شد و اطلاعات خود را بارگذاری می‌کرد، ما نیز در دسترسی مختلفی که داشتیم، با بانک‌های اطلاعاتی مختلفی که داخل و خارج سازمان بود اطلاعات را تایید می‌کردیم و افراد در دسته‌بندی‌های مختلف قرار می‌گرفتند.

وی ادامه داد: افرادی که قانونا موظف بودیم برای آنها آموزش عالی رایگان فراهم کنیم (معلولانی که دارای درجه معلولیت متوسط، شدید و خیلی شدید بودند و ۷ دهک پایینی بودند) و البته فرزندان تحت سرپرستی سازمان در اولویت یک پرداخت بودند و مابقی افراد تحت پوشش، در اولویت دو ما قرار داشتند و ما براساس بودجه باید تصمیم‌گیری می‌کردیم که تا چه میزان باید شهریه این افراد را پرداخت کنیم. 

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه با راه‌اندازی سامانه و ثبت‌نام آمار دقیق‌تر شد گفت: با بررسی بودجه‌ای که داشتیم و از این طریق آمار اضافه‌ای که کاهش پیدا کرد توانستیم علاوه بر پرداخت اولویت یک به صورت صد درصدی، شهریه همه افراد تحت پوشش را به شرط اینکه در سامانه ثبت نام و مدارکشان را بارگذاری کرده باشند به طور صددرصد پرداخت کنیم. استثنایی که وجود داشت در مبالغی بود که نرمال نبود و عدد و رقم‌ها بالا بود و آنجا هم اولویت یک به صورت صد درصد پرداخت شد و اولویت دو براساس مقطع تحصیلی دسته‌بندی شدند؛ افرادی که در مقطع دکترا تحصیل می‌کردند تا سقف ۱۰ میلیون تومان، افرادی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل می‌کردند تا سقف ۷ میلیون تومان و فوق دیپلم و لیسانس نیز در سقف ۵ میلیون تومان را پرداخت کردیم، بنابراین توانستیم وضعیت دانشجویی را ساماندهی کنیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز