خبرگزاری کار ایران

چاپ دوم فرهنگ ده جلدی دلالی علمی املاک رونمایی شد

asdasd
کد خبر : ۹۹۳۸۹۳

محسن عربی گفت: مردم ترجیح می‌دهند که به جای وقت گذاشتن برای خواندن یک رمان یک کتاب اقتصادی مطالعه کنند و از این راه کسب درآمد کرده و یا شغل پیدا کنند و یا کسب و کارشان را توسعه دهند.

محسن عربی، مدرس دانشگاه و رییس شورای نویسندگان انتشارات آفتاب گیتی، در نشست خبری آنلاین رونمایی ازچاپ دوم «فرهنگ ده جلدی دلالی علمی املاک» به قلم امیرهمایون کاشانی کیا، کارشناس ارشد و مدرس مسکن گفت: وقتی ما از کتاب صحبت می‌کنیم در واقع درباره یکی از محورهای پایه‌ای توسعه یک کشور سخن می‌گوییم، به گونه‌ای که وقتی کشوری سرانه کتاب خوانی آن بالاست در واقع در حال توزیع دیتا و اطلاعات فراوان است. اینکه چرا ایرانی‌ها اکنون سرانه مطالعه پایینی دارند شاید کمی اغراق‌آمیز باشد. برای تبیین و توضیح این مساله باید از بعد دیگری شرایط نشر و کتابخوانی را نگاه کرد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: باید مساله کتاب خوانی را از دو بعد نرم افزاری و سخت افزاری نگاه کرد. از بعد نرم افزاری نمی‌توان آمار دقیقی در این خصوص که چقدر کتاب خوانده شده یا نشده ارائه داد اما در بعد سخت افزاری می‌توان ادعا کرد که سرانه مطالعه کاهش یافته است.

وی در ادامه افزود: از آنجایی که بعد از انقلاب اسلامی ما محور توسعه کشور را اقتصادی قرار دادیم، مطالعه نیز به سمت کتاب‌های اقتصادی سوق داده شد. اینکه چرا اکنون کتاب‌های افراد بزرگ در حوزه‌های دیگر خوانده نمی‌شود به دلیل همین تغییر محور توسعه و در کنار آن تغییر ذائقه مردم و دغدغه‌های اقتصادی است. درواقع مردم ترجیح می‌دهند که به جای وقت گذاشتن برای خواندن یک رمان یک کتاب اقتصادی مطالعه کنند و از این راه کسب درآمد کرده و یا شغل پیدا کنند و یا کسب و کارشان را توسعه دهند.

این استاد دانشگاه در ادامه این نشست افزود: به طور کلی من با این سخن که مردم ما اهل مطالعه نیستند موافق نیستم. مردم ما مردمی هستند که اعتقاد به مطالعه دارند اما به دلیل همان دلایلی که گفتیم که باید به آن هزینه چاپ را نیز اضافه کرد کمی مسیر علاقه مردم در خصوص مطالعه تغییر کرده است.

رییس شورای نویسندگان انتشارات آفتاب گیتی در ادامه سخنانش گفت: «فرهنگ ده جلدی دلالی حرفه‌ای املاک» از جمله کتاب‌های پرفروش سال محسوب می‌شود که به دلیل همان مسائلی که پیش از این گفته شد به چاپ دوم رسید چرا که هم متقاضی دارد و هم قیمت مناسب.

در ادامه این نشست، امیرهمایون کاشانی کیا نویسنده فرهنگ ده جلدی دلالی حرفه‌ای املاک در خصوص این کتاب گفت: یکی از دلایلی که کتاب در ایران طرفداران خود را از دست داده این است که سبک نگارش دیگر برای خواننده جذاب نیست؛ در واقع سبک نگارش می‌تواند خواننده را جذب کتاب کند. من به عنوان عضوی کوچک از خانواده فرهنگی و آموزشی کشور بر اساس آموزه‌ها و تجربیاتم این ادعا را به صراحت عنوان می‌کنم که بازار کتاب با اندکی تلاش می‌تواند از این شرایط خارج و به سود آوری برسد.

وی در ادامه افزود: اینجانب نویسنده زبر دستی نیستم و هرگز رمان و یا کتاب دیگری جز در حوزه مدیریت واقتصاد ننوشته‌ام اما کتب دایره المعارف دلالی حرفه‌ای املاک اینجانب به چاپ دوم در همین شرایط بحرانی که از آن سخن گفته می‌شود، رسیده و عنوان پرفروش‌ترین و پرتراژترین کتاب سال را به خود اختصاص داده است.

کاشانی کیا همچنین خطاب به خبرنگاران گفت: کشور ما یکی از توانمندترین اقتصادهای جهان را داراست. شاید این اعا را برخی به چالش بکشند اما با دلیل و مدرک می‌توان آن را اثبات کرد. اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر پایه اقتصاد اسلامی بنیان نهاده شده که مورد پذیرش جهان است، به عنوان مثال می‌بینیم که برخی از بانک‌های بزرگ باجه اسلامی در شعب خود دایر کرده‌اند که به شدت مورد پذیرش مراجعه کنندگان است.

وی همچنین اظهار داشت: انتشار کتاب‌های اقتصادی برای افزایش مهارت افراد و یا توسعه اقتصادی مورد پذیرش افراد در جامعه است و اگر می‌گوییم سرانه مطالعه کاهش یافته شامل کتب اقتصادی نمی‌شود؛ همانطور که در بالا از فرهنگ ده جلدی دلالی علمی املاک سخن گفتیم که در اوج کرونا و نوسانات ارزی که دامن همه بخش‌ها از جمله بازار نشررا هم گرفته به چاپ دوم رسید. چون مردم از آن استقبال کردند. بنابراین به جای اینکه همه مشکلات به گردن دولت و نظام بیندازیم ما برنامه ریزی و تشخیص جامعه هدف می‌توانیم از این بحران‌ها عبور کنیم.

نویسنده فرهنگ ده جلدی دلالی املاک در ادامه ابراز داشت: کتاب همواره از ابتدای تولد بشر بوده و خواهد بود. در حال حاضر با گسترش فضای مجازی کتاب‌های مجازی نیز گسترش یافته اما من به عنوان نویسنده با این روش به شدت مخالف هستم، چراکه در این روش رابطه نویسنده و خواننده قطع می‌شود. هنگامی که کتابی در فضای مجازی منتشر می‌شود خواننده حوصله خواندن آن دارد و در نهایت به آن توجهی نمی‌کند اما کتابی که روی کاغذ منتشر می‌شود خواننده را جذب و سبب گرایش بیشتر خواننده برای خواندن کتاب تا به انت‌ها می‌شود.

وی در انتها افزود: کرونا شرایطی ایجاد کرد که افراد از خواب بیدار و از روزمرگی خارج شدند. یعنی وقتی روزمرگی از بین رفت سبب شد تا افراد به سمت خلاقیت بروند واین خلاقیت خوراک لازم داشت خوراک این خلاقیت از آموزش و مطالعه کتاب به دست می‌آید. «فرهنگ ده جلدی دلالی حرفه‌ای املاک» در همین دوران کرونا به چاپ دوم و با بالاترین تیراژ به چاپ رسید. چراکه بسیاری از افراد برای توسعه کسب و کارشان در حوزه املاک و مسکن به این کتاب در این دوره نیاز پیدا کردند.

در پایان مدیر انتشارات آفتاب گیتی در خصوص بازار نشر گفت: من با این سخن که وضعیت انتشارات خوب نیست مخالف هستم. چرا که برخی از کتاب‌ها وقتی به صورت هدفمند منتشر می‌شوند خواننده خود را دارند در شرایط شیوع کرونا نیز افراد به دلیل وقت کافی به کتاب روی آوردند. این در واقع دلیل من برای این ادعاست که شرایط نشر در سال جدید بهتر از سال‌های گذشته است.

اسدزاده همچنین متذکر شد: از سوی دیگر وقتی برای یک جامعه هدف کتاب منتشر شود، متقاضی بیشتر می‌شود. ما با چاپ کتاب‌های هدفمند علاوه بر دادن خدمات رایگان به برخی از نویسندگان جوان به افزایش آمار مطالعه و کرا آفرینی می‌توانیم کمک کنیم تا به لطف خدا از بحران اقتصادی کرونا زده خارج شویم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز