کد خبر: 814629 A

ویزا کانادا توریستی تنها برای اهداف گردشگری به شهروندان اجازه ی ورود به خاک کشورش را می دهد.افرادی که دارای ویزای کانادا توریستی می باشند می توانند تا سقف شش ماه به طور موقت اقامت داشته باشند که این ویزا خود به دو دسته تقسیم می‌شود که هر کدام از آن ها تا زمانی که اعتبارشان منقضی نشده قابل استفاده می‌باشد.

1. ویزای یک بار ورود یا سینگل:                                 

کسانی که این ویزا را دارند می توانند برای یک بار وارد کشور کانادا شوند و پس از خروج دیگر اجازه ی ورود ندارند،مگر آن که دوباره اقدام به دریافت ویزا کانادا کنند.شایان ذکر است که هر مسئله ای همینطور ویزای کانادا دارای استثناهایی می باشد.برای مثال اگر گردشگران پس از وارد شدن به خاک کانادا با ویزای کانادا توریستی یک بار ورود به مقاصد ایالات متحده ی آمریکا،میلکون و سنت پیر بروند می توانند دوباره به کانادا بازگردند.

2. ویزای چند بار ورود یا مالتیپل:                                 

این ویزا به گردشگران اجازه می دهد تا چندین بار بتوانند وارد خاک کانادا شوند. اقامت این ویزای کانادا نیز شش ماهه می باشد.کسانی که دارای ویزای مالتیپل هستند پس از یک بار ورود و خروج از کانادا می توانند در سال بعد از آن بدون نیاز به دریافت دوباره ی ویزا کانادا وارد خاک کشور شوند.

معیارهایی که برای دریافت ویزای کانادا توریستی لازم می باشد به شرح ذیل است:

داشتن پاسپورت معتبر

سلامتی کامل جسمی و ذهنی فرد متقاضی

متقاعد کردن افسر مبنی بر آن که شما به کشور خود باز خواهید گشت

داشتن برنامه ی کامل و جامع برای اقامت محدود در کشور کانادا

خروج از کشور پیش از منقضی شدن تاریخ ویزای کانادا

نداشتن برنامه ای مانند استخدام تا زمانی که در کشور کانادا هستید

نداشتن سوء پیشینه

اثبات این مسئله که شما مشکل امنیتی ایجاد نخواهید کرد

توانایی اطاعت از قوانین و مقرارات کشور کانادا

آماده کردن مدارک پزشکی برای مواقعی که افسر درخواست معاینات پزشکی داشته باشد.

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا

agh

پیش از آن که بخواهید اقدامی برای درخواست ویزا کانادا از طریق آژانس هواپیمایی سام سیر اقدام کنید باید تمام شرایط اخذ ویزا را به طور کامل داشته باشید.پس از اطمینان حاصل کردن از این موضوع می توانید اقدامات ذیل را انجام دهید:

1. درخواست خود را به چه صورت ارائه دهید: شما می توانید هم به صورت کتبی و هم آنلاین درخواست خود را در خصوص ویزای کانادا از طریق آژانس هواپیمایی سام سیر ارائه دهید. اگر به صورت آنلاین می هواهید اقدامات لازم را انجانم دهید باید کارت اعتباری یا همان Credit Card داشته باشید. نکتهی بعدی این است که باید به وسیله ی اسکنر و دوربین با کیفیت خوب مدارک خود را بفرستید.اگر می خواهید به طور کتبی درخواست دهید به سایت سفارت مراجعه نموده و فرم مربوطه به همراه چک لیست را دانلود کنید و به صورت ذیل روند را کامل کنید.

2. فرم ویزا کانادا را چطور پر کنید: پیشنهاد می شود پیش از شروع کار راهنمای آموزشی مربوطه را به دقت مطالعه بفرمایید. فرمی که پر می کنید باید صفحه ی بارکد داشته باشد.اگر کوچک ترین بخش را فراموش کنید ممکن است ویزای کانادا شما ریجکت شود.اگر ویزا کانادا رد شود هزینه ای به شما بازگردانده نخواهد شد و باید دوباره اقدامات خود را از اول شروع کنید.

3. چطور هزینه ی ویزای کانادا را پرداخت کنید: هزینه ی پروسه های مربوط به ویزا کانادا باید از طریق کارت اعتباری،معملات بانکی و یا به طور نقدی پرداخت شود.اگر می خواهید هزینه ی ویزای کانادا را به وسیله ی معاملات بانکی به انجام برسانید باید رسید را به همراه داشته باشد.شایان ذکر است که این عمل در ایران انجام پذیر نیست.

4. به مرکز درخواست ویزای کانادا مراجعه کنید: هنگامی که به این بخش مراجعه می کنید باید مدارکی اعم از گذرنامه،عکس پاسپورتی،فرم پر شده و تمام مدارک مربوطه براساس چک لیست ارائه شود.

5. فرم درخواست ویزا کانادا را ارسال کنید: پس از آن که فرم را ارسال و هزینه ی ویزای کانادا را پرداخت کردید رسید را دریافت خواهید کرد.شماره ی پیگیری رسید کاملا منحصر به فرد است.امکان ندارد دو رسید با شماره ی پیگیری یکسانی وجود داشته باشد.به خاطر داشته باشید که این رسید برای پیگیری آنلاین پرونده ی خود لازم می باشد پس به هیچ عنوان آن را گم نکنید.

6. اپلیکیشن را به طور آنلاین پیگیری کنید: در این مرحله باید شماره پرونده را به همراه داشته باشید تا پرونده ی خود را پیگیری کنید.

swhytrfh

تمدید ویزای توریستی کانادا

اگر قصد تمدید ویزای کانادا را دارید باید سی روز پیش از آن که اعتبار ویزا منقضی شود اقدامات لازم را انجام دهید.

بایدهای ویزای کانادا:

برای آن که بتوانید ویزا کانادا از نوع توریستی و مالتیپل را دریافت کنید باید چند هفته زودتر اقدامات لازم را انجام دهید و پیش از تاریخ سفر کارهای خود را پیش ببرید.هنگامی که فرم مربوطه را پر می کنید نهایت حساسیت را به خرج دهید و هنگام ارائه ی مدارک سعی کنید هیچ مدرکی از قلم نیفتد.

نبایدهای ویزای کانادا:

هیچ گاه سعی نکنید که افسر را گول بزنید یا مدارک جعلی ارائه دهید.حقیقت را همان طور که هست بیان کنید.اگر ویزای کانادا شما ریجکت شد اعتراضی قابل قبول نیست و تمام مراحل دوباره باید طی شود.

منبع:  ویزای کانادا

 

 

 

ویزای کانادا ویزای توریستی کانادا آژانس هواپیمایی تمدید ویزای توریستی کانادا ویزای چند بار ورود ویزای یک بار ورود
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر